Saturday, July 31, 2010

saya rase nak nangis

npe tibe2 rase mcm tu?
mungkin terlalu byk ketawa kot..
class 1st yg i ponteng adalah class usahawan...
malas sangat nak dtg class....
x dtg class tp pergi kua jalan-jalan PD and pasar mlm PD..
dah malam baru balik.. :)
best nye.....

>salah saya ke kalau dia dah berpunya??
saya jual mahal ke kalau dia dah berpunya??
pening la.... ^-^




Tuesday, July 27, 2010

Stacy - Jahat

Aku sudah serik bercinta
Kerna asyik berakhir dengan kecewa
Tapi sejak hadirnya dia
Semua sistem kawalan kini terdedah

Kepala kata jangan gelojoh (no)
Hati pula kata pergi (go baby go)
Benarkah cinta itu buta
Kerna tak nampak apa selain dia

Korus
Aku aku
Bagaikan sudah terkena mantera cinta
Dari manakah kau datang menyerang
Diriku diriku
Yang disangka kebal
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebab diriku terigau-igau
Kini ku terbayangkanmu hampir setiap waktu
Ku mahu ku mahu denganmu selalu
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu

Apa agaknya sudah jadi
Pada ingkar untuk tak bercinta lagi
Walaupun belum bersedia
Tapi hatiku mendesak dan menggesa

Ulang korus 2X

Jahatnya kamu
Jahatnya kamu

Lirik Stacy - Jahat

Thursday, July 15, 2010

my hOusemAet

dear dairy...
hostel saya ade 6 org penghuni..
because my home have 3 room....
1 bilik ade 2 org akan duduk...
saya mesti la bilik besar....hahaha....tak besar sangat...
sederhana besar je...
sebab badan saya je kecik tapi barang saya banyak...
tengOk orang la kan????
sekali kalau dah balik hostel, mesti orang akan tengok apa yang saya bawak balik..
sebab saya akan borong 1 mydin @ gaint untuk stok 2bulan...hehe...
sume guna duat mak...tu yang shooping sakan...kalau duet sendiri memang tak beli banyak mcm tuuu....
hahaha....pandai x??pandai kan....tengok la anak sape...



sape lagi kecik??





mesti la saya yang paling comei.. :o 
hohohoho...yang lain jelez...



ok sekarang saya dah sem5...
kemasukan KUIM dalam 1000 sumting...dalam sem ni..
so home @ hostel memang dah tak muat...
terpaksa lah masuk kan lagi 2 orang penghuni dalam setiap rumah..
bilik yang paling besar la yang jadi mangsa..
alhamdulilah bilik saya tak ada yang masuk..
kalau masuk pon tak muat....huhuhu.....
kesian bilik besar, kene duduk 4 org dalam bilik tu...
so my housemate have 8 people...
ramai kan..memang ramai sangat....
terpaksa lah mereka menerima nya...
tak pee...lagi setahun jee...

انسا الله aminnnnn......

Thursday, July 1, 2010

sem baru!!! omg!!

  • sem 5 ke??
wah mcm x caye je dah msuk sem 5 ni..
cpat je masa berlalu.
29/6/2010 aku mengambil result di FPP.
fakulti aku la tu.. fakulti pengurusan perniagaan ( FPP )

semua org x sabar nak tgok result aku.
yela selama ni result aku lg tggi dari dorg.
mgkin ade yg agak bggang dgn result aku.
smpai kan exam lepas,
ade yg nak jatuh kan aku.

kali ni pointer aku naik skit je.
dan mereka dpt kalah kan aku.
puas hati!!
aku tak kesah pon dgn result ko.
sbb aku thu semua pasal ko!!
 bak kata alham " ade aku kesah "
hahahaha

ko naik rumah aku,
ko ckp " sepatut nya ko boleh dapat byk A ni "
ade aku kesah dgn kata2 ko tu??
aku thu dlm hati ko suka sgt aku dah jatuh kn.
luaran bkn baek lg.

aku bukan jenis dendam.
dan aku TIDAK akan dendam.
ko dah berjaya jatuh kan aku.
sem5 ni aku hanya 5 subjek je, dan ko 6 subjek.
kita tgok sem akan dtg.

abg as pon dah nak berhenti.
abg msg adk pagi smlm.
abg ckp " adik, abg mgkin akan pindah, tp abg nak bincang dgn mak dlu "
lastly abg pergi jua.
sedeh sgt abg nak tggal kan adk.
 tp adk thu abg dah x nak dok sini.
pape pon abg x lupa nak lanja kFc.
hahahaha.....

bermula lah sem baru, subjek baru, asgment baru!!
Ya Allah!! tabah kan hati ku dgn org yg dengki dan pendengki..
amin ya rabalaminnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!
 ( ditulis pada 1/7/2010 jam 4.50 ptg )
  • nur hanisah bt ahmad musa
  • KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...