Wednesday, October 19, 2011

Lepas rindu!


EhaLySyaNies ♥ Bff 4ever !



# Rase nak lempang je muka adik pakai baju ijau tuh! hehe


  
 * Yang tgh tu amik berkat. Haha! Nak jgk kawen. ^_^


 lepas jgk rindu dgn u all !


 # Tahniah Salilah & suami - Solehah & suami #
* Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. Amin!




 Al-kisah mak ayah nak solat asar lps kenduri, alang-alang lps solat kat sni, jumpa mek sy ni :)


Lepas rindu jgk dgn mek sy ni! Tahniah mek!



Wednesday, October 5, 2011

Jagalah lidah anda!

Kata-kata orang keliling !
 1. KHAWIN HANTARAN MURAH ♥ “ish,murahnye hantaran die,mesti ade apa apa ni ?”....
 2. KHAWIN HANTARAN MAHAL ♥ “ish,mahalnye?nak jual anak ape?
3. KHAWIN UMUR MUDA ♥ “ish,muda muda dah khawin,ini mesti ade buat benda tak baik nie !
4. KHAWIN UMUR LAMBAT ♥ “ish,dah tua baru nak khwn,tu la muda muda tak nak khwn,org  da beranak pinak dia br nak khwn !
5. KHAWIN BUAT KECIK ♥ ”ish,ni khwn ke ape?kedekutnye,makanan pun enth pape bukan selalu buat lah besar sikit ! 
6. KHAWIN BUAT BESAR ♥ ish,besarnye..kalah anak DATUK nak belagak la tu,macam anak die je nak khwn kat dunia ni !
7. KHAWIN BLA LAKI DULU“ ish, kenapa buat majlis bla laki dulu? tak ikut adat ke?
 # Aku pun bakal dapat kakak ipar, cume mental je x ready lagi! Nanti kad dah siap, sy akan jemput semua ok! Jangan risau. Doakan majlis kami akan berjalan lancar. Amin!
# Selamat penggantin baru juga kepada kawan baik ku Salilatul Karimah serta Solehah.
 
 
بارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...